Kazen op hoog niveau | Kaashuis Tromp

Kazen op Hoog niveau

Onze Kazen op hoog niveau halen we uit binnen en buitenland! De Nederlandse Kazen op Hoog niveau zijn fantastisch in smaak en ook nog eens in de prijzen gevallen. Zo was onze Lutjewinkel Jubileum Kaas vorig jaar de Lekkerste Oude Kaas van Nederland! Die wil je toch ook proeven?

Uit het buitenland halen we de Kazen op Hoog Niveau vooral op grote hoogte. In de bergen van Frankrijk en Zwitserland maken ze de lekkerste kazen! De unieke smaken van deze kazen komen onder andere door de kruidige grassen die in de bergen groeien. Hierdoor hebben deze bergkazen vaak een rijke en kruidige smaak.

Bovendien maak je bij iedere aankoop van een van onze Kazen op Hoog Niveau kans op een helikoptervlucht voor twee personen! Dus kom snel proeven welke jouw favoriet is!

aanbiedingen 15 februari 2018 t/m woensdag 14 maart 2018

B.O.B. Goud

Onze B.O.B. Goud is een echte Noord-Hollandse snijdbare oude kaas. Je proeft het kristalletje maar ook nog smeuïg zuivel. Onze oude kaas moet minimaal een jaar rijpen op houten planken. Dit geeft B.O.B. goud zijn pittige smaak. B.O.B. Goud wordt gemaakt van 100% weidemelk uit de Noord-Hollandse polders. Onze B.O.B. Goud is lekker voor op brood maar misstaat ook zeker niet op een kaasplankje!

Lutjewinkel Jubileum Kaas

Speciaal voor het 100 jarige jubileum van de kaasfabriek in Lutjewinkel werd deze kaas gemaakt. En dat werd nog beloond ook! Want vorig jaar won onze Jubileum Kaas de eerste plek als Lekkerste Oude Kaas van Nederland! Hij is nog net smeuïg en zit vol kristalletjes, je proeft een klein zoetje in de nasmaak die hem nét even anders maakt dan de anderen. Kom hem snel proeven!

Schlossberger Alt

Deze kaas importeren we zelf uit het Emmental gebied in Zwitserland. Hier worden de kazen nog gemaakt volgens traditioneel recept en worden ze met de hand gekeerd. Het vakmanschap proef je terug in deze kaas want wát een smaakexplosie! Schlossberger Alt dankt zijn naam aan de ruïne van Schlossberg. Hier rijpen de kazen vlakbij in de grotten. Door de hoge vochtigheid in de grot blijft de kaas langer smeuïg en krijgt hij zijn rijke smaak! Gebruik de Schlossberger eens in de kaasfondue! Je weet niet wat je proeft.

Zwitserse Emmentaler A.O.P.

Net als onze Schlossberger Alt halen we onze Emmentaler A.O.P. zelf uit Zwitserland vandaan. Wij hebben zelden zo’n goede Emmentaler geproefd! De kazen krijgen de tijd om rijp te worden voordat we ze naar Nederland halen. En dat proef je terug! Het kenmerkende zoetje, maar ook een lichte nootachtige nasmaak die onze Emmentaler zo lekker maakt.

Vacherin Mont d’Or

Uit de Franse Alpen komt de Vacherin Mont d’Or. Deze roodgewassen korst kaas wordt gerijpt in ringen van sparrenschors. Hierdoor ontwikkelt hij zijn eigen karakter. Wanneer deze kaasjes rijp zijn kan je ze zo uitlepelen. Ook zijn ze perfect om in een handomdraai een kaasfondue op tafel te zetten voor 2-4 personen. Maar wees er snel bij want het seizoen is voorbij in Maart! Dan moeten we weer wachten tot oktober.

OSSAU IRATY A.O.P.

Een echt streekproduct in Frans Baskenland! Deze schapenkaasjes worden gemaakt van rauwe melk en hebben een mooie natuurkorst. De smaak is tongstrelend zacht maar vol en heeft een nootachtige ondertoon . Je proeft de kruiden uit de bergen echt terug in deze kaas.

Appenzeller A.O.P.

Heerlijke zwitserse bergkaas die gewassen wordt met een mysterieuze kruidige zoutoplossing. Dat maakt de kaas zo lekker pikant en kruidig van smaak. Deze zoutoplossing is een van de best bewaarde geheimen van Zwitserland. Genieten is het om je kaasfondue af te maken met een vleugje Appenzeller. Bij ons standaard in het recept!

Vers Gemalen Kaasfondue

Net terug van wintersport of het is koud weer in Nederland? Er is altijd wel een goede reden te vinden voor kaasfondue. Wij maken onze Kaasfondue elke dag weer vers! Kaasfondue maken wij altijd met Gruyère, Emmentaler en Appenzeller. Met deze mix kan je kaasfondue niet mis gaan! Wat een smaak.

Zwitserse Kaas Soep

Met onze Kazen op Hoog Niveau kan je zoveel lekkers maken! Onze kaaskeuken heeft nu een heerlijke aardappelsoep gemaakt met Gruyère en spekjes. Hét ideale voorgerecht voor de kaasfondue of raclette! Kom je hem ook proeven?