Duitse kaas | Kaashuis Tromp

Duitse kaas

Duitse kaas heeft veel weg van de Nederlandse kaas, maar in het zuiden van Duitsland worden ook veel kazen gemaakt die lijken op de Franse kaas. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van koemelk, maar ook geitenkaas wordt in Duitsland veel gemaakt. Duitse kaas wordt gemaakt volgens allerlei oeroude streekrecepten. De smaken zijn heerlijk en u zult verrast zijn door de diversiteit aan smaken. Als u eens iets anders wilt, kunt u op onze site trompkaaswebshop.nl, het beste op zoek gaan naar een lekkere Duitse kaas. U zult blij verrast zijn.

Duitse kaas is een kruising van traditie en vakmanschap

In Duitsland wordt alles grondig aangepakt, dus ook het maken van Duitse kaas. Hier vindt u geen half werk of kazen die het gewoon net niet redden. Als de Duitsers kaas maken, dan doen ze het goed. De Duitse kaas heeft een lange traditie, maar er worden ook steeds nieuwe kazen ontwikkeld. In die nieuwe kazen proeft u natuurlijk wel de traditie van de Duitse kaas. Heerlijk vol van smaak van lekker zacht tot heel pittig. Als u een fan van kaas bent en u heeft het wel een beetje gehad met de bekende kaasjes uit Frankrijk, kies dan voor een heerlijke kaas uit Duitsland.

Contact

Al uw vragen over kazen, dus ook over Duitse kaas, kunt u voorleggen aan de medewerkers van Kaashuis Tromp. Zij weten alles over kaas en zullen u graag helpen bij het vinden van de juiste Duitse kaas. U kunt ons ook telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.