Fondueset | Kaashuis Tromp

Fondueset

Een fondueset is onontbeerlijk als een keer wilt genieten van een heerlijke kaasfondue. Zonder een goede fondueset is het gewoonweg niet mogelijk. Een fondueset bestaat uit een aardewerken rechaud en een stelling waarop u de rechaud kunt plaatsen. In de stelling kunt u een kaarsje of een bakje spiritus plaatsen om de kaas warm te houden tijdens het fonduen. Een mooie complete set heeft ook een aantal bijpassende vorken, zodat u en uw gasten de broodjes in de kaas kunnen dopen. Het spreekt voor zich dat trompkaaswebshop.nl een aantal sets op de site heeft staan.

Een fondueset staat garant voor gezelligheid

Omdat de fondueset op tafel staat, is het niet nodig om heel veel voorbereidingen te treffen. De kaas moet gesmolten worden en misschien moet er wat brood en groenten gesneden worden. Daarna kan iedereen genieten van de heerlijke kaas in de fondueset. Omdat iedereen aan tafel lekker bezig is, zult u merken dat er een ander soort gezelligheid ontstaat dan wanneer iedereen gewoon met een bord eten voor zich zit. Iedereen is bezig en de dynamiek zorgt ook voor heel leuke gesprekken. De aanschaf van een fondueset zal ervoor zorgen dat u een aantal heel gezellige maaltijden zal hebben.

Contact

Misschien wilt u weten welke fondueset voor u het meest geschikt is? Of wilt u weten wat u allemaal nodig heeft voor een leuke kaasfondue. De fondueset die u wilt, staat waarschijnlijk wel op onze site. Het kan echter voorkomen dat u een medewerker wilt spreken. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.