Geitenkaas | Kaashuis Tromp

Geitenkaas

Geitenkaas wint steeds meer aan populariteit in ons land. Omdat Nederland een land van koeien is, werden onze kazen ook van koemelk gemaakt. Maar door de invloed van het buitenland groeit de vraag naar geitenkaas gestaag. Geitenkaas bevat minder vet dan de kazen van koemelk en is daarom een goed alternatief als u op het vetgehalte in uw eten moet letten. Naast een laag vetgehalte, heeft de kaas van geiten ook een uitgesproken smaak. U zult zelf moeten proeven of u deze kaas lekker vindt.

Geitenkaas komt in allerlei vormen voor

Geitenkaas kunt u zowel als harde en als zachte kaas kopen. Als u wel eens in de zuidelijke Europese landen bent geweest, weet u dat ze daar heerlijke zachte geitenkaas maken. Sommigen moeten echt nog op smaak komen en smaken heerlijk als ze eerst hebben liggen rijpen, maar een heel jonge geitenkaas smaakt ook heerlijk. Als u een keer een kaas van geitenmelk wilt proberen, kijk dan op deze site en laat u verrassen door de hoeveelheid kazen die u kunt bestellen. U moet misschien even wennen aan de smaak van een kaas van geitenmelk, maar als u het lekker vindt, bent u ook direct verkocht.

Contact

Bij Kaashuis Tromp weten we alles over geitenkaas en wij willen die kennis graag met u delen. Met vragen over geitenkaas, kunt u dus altijd bij ons terecht. Wij staan u graag te woord over onze heerlijke producten. U kunt ons ook telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.