Italiaanse kaas | Kaashuis Tromp

Italiaanse kaas

Italiaanse kaas wordt bij ons vooral gebruikt bij het koken. Wie kent niet de namen die u graag naar vakantie doen verlangen: Parmesan, Gorgonzola, Mozzarella en natuurlijk niet te vergeten de zachte Mascarpone. Stuk voor stuk prachtige soorten Italiaanse kaas die smaak geven aan de producten waar we in Nederland zo dol op zijn. Een heerlijk stukje Gorgonzola op de pizza of de Parmezaanse kaas op de pasta. Alles laat de gerechten nog meer spreken en doet u aan Italië denken. Voor de fijnproevers verkopen wij Italiaanse kaas op onze site. Neem gerust een kijkje bij de kazen en maak uw keus.

Italiaanse kaas heeft smaak en karakter

Als u een stukje Italiaanse kaas proeft, kunt u de stranden van Italië bijna voor u zien. U hoort de fanatieke mensen tegen elkaar praten en voelt de warme zon op uw schouders. Zelf midden in de winter brengt Italiaanse kaas de zon in uw huis. Heerlijke smaken om te gebruiken in allerlei gerechten, maar ook om gewoon op te eten. Harde Italiaanse kaas kan heel goed bij de borrel geserveerd worden en andere kazen smaken heerlijk op een stukje stokbrood.

Contact

Italiaanse kaas wordt met dezelfde passie gemaakt als waarmee wij bij Kaashuis Tromp kazen verkopen. Als u wat meer wilt weten over Italiaanse kaas, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u alles vertellen over de kazen uit Italië. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.