Kaasfondue | Kaashuis Tromp

Kaasfondue

Kaasfondue kent u vast wel van de wintersport vakantie. En mocht u het nog niet kennen, dan moet u er zeker eens kennis mee maken. Bij een kaasfondue doet u een combinatie van een aantal heerlijke, bij voorkeur Zwitserse, gesmolten kazen in een speciale pan. Met een lange vork kunnen u en uw familieleden of gasten, een stukje brood of bijvoorbeeld een stukje groente in de kaas dopen. Kaasfondue staat garant voor een heerlijke, gezellige maar ook machtige maaltijd. Via trompkaaswebshop.nl kunt u een pakket kant en klare fonduekaas kopen.

Niks laten vallen bij de kaasfondue

Bij de kaasfondue is het altijd zaak dat u geconcentreerd te werk gaat. Zo zullen ze u in een Zwitsers restaurant vertellen dat het niet de bedoeling is, dat er een stukje brood achterblijft in de pan. Mocht dat wel gebeuren dan dient u voor de hele tafel een borreltje te bestellen. Bij een kaasfondue kunt u het beste genieten van een lekkere witte wijn. En naast brood kunt u ook allerlei verschillende groenten, zoals tomaten, champignons maar bijvoorbeeld ook broccoli in de kaasfondue dopen. Waar u ook voor kiest, het wordt een heerlijke maaltijd en een gezellige avond.

Contact

De medewerkers van Kaashuis Tromp Maasstraat zijn gek op kaasfondue en kunnen u er dan ook alles over vertellen. Mocht u uw vrienden willen verrassen op een kaasfondue, maar u weet niet precies hoe u dat aan moet pakken, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zullen u met tips bijstaan. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.