Loeivers – Originele Boerenkaas & Groene Hart Streekproducten | Kaashuis Tromp

Loeivers en rechtstreeks van de Boer(in)

Heerlijke Originele Boerenkaas en Groene Hart streekproducten. We selecteren voor u de beste en lekkerste producten en het liefst… Loeivers en rechtstreeks van de Boer(in)!

Extra aandacht voor al die mooie producten die we rechtstreeks van het boerenland af halen. Als je kiest voor De Originele Boerenkaas of Groene Hart Zuivel kies je voor een goed, lekker en vooral eerlijk en LOEIVERS boerenproduct!

Een selectie van onze Loeiverse Originele Boerenkaas & Groene Hart Streekproducten

Verse
Meikaas

Zo vers heb je hem nog nooit geproefd!

Jonge Boerenkaas
van Oskam

Fluweelzacht en goed in balans, compact maar nergens strak.

Jonge belegen boerenkaas
van Lekkerkerker

Diep granaatrood, zwarte rijpe kersen, jam, vanille en ceder hout.

Extra belegen boerenkaas
van Van Der Poel

GOUD in 2017, dit jaar nét zo lekker pikant.

Overjarige boerenkaas
van De Bruin

Minsten twee jaar gerijpt en nu perfect op smaak.

Boeren
halfvolle melk

Zo lekker, je proeft de passie van boer Brandwijk.

Verse
Boeren Yoghurt

Iedere week direct bij boer Hak vandaan!

Echte
roomboter

DE bewuste keuze! Lekker én gezond!

Boeren stolwijker
van De Gelder

Unieke smaak en nergens zo lekker!

Desem
rustieke bol

Bereid met zuurdesem, wat een smaak!

Vrije uitloop
eieren

Bij boer De Wit krijgen de kippen alle aandacht en ruimte.

Waar komen al deze LOEIVERSE producten vandaan?

Jonge Boerenkaas
van Oskam

Bij Boer Oskam lopen meer dan 300 koeien. Dat moet ook wel want die lekkere jonge Boerenkaas is niet aan te slepen! Het is de topper van de familie, echt lekker zacht, romig en toch vol van smaak!

Jong Belegen Boerenkaas
van Lekkerkerker

Harry en Gerda Lekkerkerker uit Montfoort komen allebei uit een echte kaasfamilie. Het boerenkaas maken is dus echt met de paplepel ingegoten. Al sinds 1991 maken ze de lekkerste jong belegen boerenkaas en dat vakmanschap dat proef je!

Boeren Stolwijker
van de Gelder

Uit hoge noorden komt deze heerlijke Stolwijker van familie de Gelder. Al 50 jaar een echt familiebedrijf waar de koeien op de eerste plaats komen. Want zolang die goed in hun vel zitten is de kaas op z’n best!

Extra Belegen Boerenkaas
van van der Poel

Hugo en Marije van der Poel uit Rijpwetering maken onze Extra Belegen Boerenkaas zoals die vroeger gemaakt werd. Traditioneel en ambachtelijk, en dat proef je! In 2015 en 2017 werd deze kaas tot Cum Laude bekroond.

Overjarige Boerenkaas
van de Bruin

Jaap en Lineke de Bruin uit Bodegraven maken misschien wel de lekkerste overjarige boerenkaas! Alle koeien lopen zoveel mogelijk in de wei en dat proef je terug in de kaas! Prachtig pikant en vol van smaak!

Boeren Halfvolle Melk
van Boer Brandwijk

Ad en Marjolein Brandwijk uit Alblasserwaard werken iedere dag hard aan de lekkerste zuivelproducten. De koeien lopen van April tot November buiten, dat verse gras zorgt voor de mooie smaak van de boeren halfvolle melk! Je wilt toch niet anders meer?

Verse Boeren Yoghurt
van Boer Hak

Op Anna’s Hoeve in Abcoude maakt de familie Hak al sinds 1898 heerlijk boeren zuivel. De Yoghurt is echt fantastisch! Heerlijk fris en tongstrelend zacht, dit komt natuurlijk vooral door de weidegang die de koeien krijgen.

Vrije Uitloop Eieren
van Meier

De kippen van familie Meier uit Vreeland hebben maar geluk! Ze mogen over maar liefst 12 hectare rond lopen in deze prachtige omgeving! Verser dan de eieren van familie Meier kan bijna niet! De eieren die iedere donderdag bij ons binnen komen zijn de dag ervoor nog gelegd!