Portugese Port | Kaashuis Tromp

Portugese Port

Portugese Port is een heerlijke zoete wijn met een alcoholpercentage van 19%. U kunt Portugese Port als aperitief of dessert drinken, maar tegenwoordig wordt een lekkere Port ook op het terras gedronken. De Portugese Port die in Nederland verkocht wordt, komt ook daadwerkelijk altijd uit Portugal. Zware, zoete wijn die niet in Portugal wordt gemaakt, mag van de wet geen Port heten. Op onze site, trompkaaswebshop.nl, kunt u een paar heerlijke Portwijnen vinden die zeker bij u in de smaak zullen vallen.

Portugese Port haalt de zomer in huis

Zelfs tijdens de koudste winterdagen laat een goede Portugese Port de zon schijnen in uw huis. Door tijdens borreltijd een lekkere Portugese Port te drinken, voelt u het heerlijke Portugese klimaat door uw aderen stromen. Misschien krijgt u dat gevoel weer terug dat u ook had in de Algarve of op dat terras in Lissabon. Maar ook als u nog nooit in Portugal bent geweest, kun u heerlijke genieten van een Portugese Port. Als u een keer een Port wilt proberen, maar u weet niet zo goed waar u op moet letten, kunt u het best het aanbod op onze site bekijken. Wij hebben de beste Port al voor u geselecteerd.

Contact

Mocht u toch nog wat willen weten over Portugese Port, dan helpen de medewerkers van Kaashuis Tromp u graag. Naast kaas zijn wijnen onze specialiteit en we kunnen u veel vertellen over Portugese Port. U kunt ons altijd bellen. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.