Raclette kazen | Kaashuis Tromp

Raclette kazen

Raclette kazen zijn heerlijke kazen uit Zwitserland of Frankrijk. U kent raclette misschien wel van de wintersport vakantie. Het is vooral in Zwitserland erg populair. Voor de maaltijd worden ronde raclette kazen doormidden gesneden. Door de kaas aan één kant te verwarmen bij een vuur of speciale oven, wordt de kaas zacht en kan er een stukje afgeschraapt worden. Dit stuk van de kaas wordt op een bord gelegd en opgegeten, samen met bijvoorbeeld aardappelen, groenten of een stukje vlees. Raclette kazen kunt u op onze website bestellen.

Raclette kazen smaken heerlijk

Raclette kazen worden speciaal gemaakt voor een raclette maaltijd. Naast het kaasfondue is raclette een leuke en gezellige manier van eten. Iedereen is actief en de warme kaas op het bord smaakt heerlijk. Door de raclette kazen goed te verwarmen, ontstaat een lekker stukje kaas dat voor een deel gesmolten is. Het smaakt overal lekker bij. Door raclette kazen uit te zoeken op onze site en te bestellen, haalt u een stukje Zwitserland bij u in huis. U zult genieten van de heerlijke smaken en van de gezelligheid van een echte raclette maaltijd.

Contact

Als u nog nooit met raclette in aanraking bent geweest, dan is het wel handig dat u wat informatie ontvangt over raclette kazen. De medewerkers van Kaashuis Tromp kunnen u precies vertellen wat u nodig hebt en welke raclette kazen geschikt zijn voor een lekkere maaltijd. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.