Spaanse kaas | Kaashuis Tromp

Spaanse kaas

Spaanse kaas wordt niet heel veel gegeten in Nederland, maar toch heeft de kaascultuur zich in Spanje net zo ontwikkeld als in gerenommeerde kaaslanden als Frankrijk en Italië. Voor de Spaanse kaas wordt meestal koemelk gebruikt, maar ook schapen en geitenkaas wordt in Spanje volop gemaakt. De kazen die gemaakt worden laten zich het best vergelijken met de Franse kazen, maar bij sommige soorten Spaanse kaas proeft  het Spaanse temperament. Heerlijke pittige smaken die het goed doen bij een goed glas wijn. Voor onze site hebben we een aantal heerlijke Spaanse kazen geselecteerd.

De Spaanse kaas doet u denken aan Spanje

Weer terug in Nederland is het vaak moeilijk om dat heerlijke Spaanse land achter u te laten. Gelukkig kunt u nog een stukje Spanje in huis halen door een lekkere Spaanse kaas te kopen. Op onze site bieden we verschillende soorten Spaanse kaas aan, dus de kans is groot dat uw favoriete kaas erbij zit. De Spaanse kaas die wij verkopen kunt u goed eten op een stokbroodje of bij de borrel. De scherpe smaken van de mooie kazen nemen u direct mee naar het warme zuiden. Bestel uw favoriete Spaanse kaas nu snel op onze site en geniet van die prachtige natuurproducten uit Spanje.

Contact

Mocht u meer willen weten over Spaanse kaas, dan kunt u contact opnemen met Kaashuis Tromp. De medewerkers daar kunnen u helpen in uw zoektocht naar de lekkerste Spaanse kaas. U kunt ons ook telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.