Boerenkaas | Kaashuis Tromp

Boerenkaas

Een heerlijke boerenkaas smaakt zoals kaas moet smaken. De smaken van een boerenkaas zijn net iets sprekender dan die van een normale kaas. De ingrediënten en bereidingswijzen worden vaak van moeder op dochter doorgegeven en die manier van bereiden maakt het dat elke kaas weer net even anders smaakt. Deze kazen worden op een ambachtelijke manier gemaakt en smaken heerlijk op brood of op een plankje bij een wijntje. Bestel een boerenkaas in onze shop en verwonder u over zoveel smaak.

Boerenkaas is een echte kwaliteitskaas

De ambachtelijke manier van bereiden maakt de boerenkaas tot een koning onder de kaassoorten. De met zorg bereide kaas krijgt de tijd om te rijpen, zodat u de echte kaassmaak kunt proeven. De boerenkaas is echt een kaas van de bovenste plank, waarvan wij er een groot aantal in het assortiment hebben. Op onze website kunt u zien welke boerenkazen wij verkopen. Maak rustig uw keuze en bestel de hoeveelheid die u wenst. Wij zullen ervoor zorgen dat de kaas zo snel mogelijk bij u thuisgebracht wordt. Ook heeft u de mogelijkheid om het product in één van onze winkels op te halen.

Contact

Elke boerenkaas is een kaas met een verhaal. Bij Kaashuis Tromp kunnen wij u vertellen waar de betreffende kaas gemaakt is en hoe hij aan zijn heerlijke smaak komt. Wij staan u graag te woord over onze heerlijke producten, natuurlijk ook als u vragen heeft over de boerenkaas. U kunt ons ook telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.