Engelse kaas | Kaashuis Tromp

Engelse kaas

Engelse kaas is in Nederland vooral bekend vanwege de heerlijke Cheddarkazen. Natuurlijk kennen we ook de Stilton, een blauwe kaas en de Cottage cheese. Een ongerijpte kaas die meer op pudding lijkt. In Engeland worden nog allerlei andere kazen gemaakt. U kunt Engelse kaas bij de borrel of een biertje drinken, maar sommigen smaken ook heerlijk op een stukje stokbrood. Op de site van trompkaaswebshop.nl kunt u een aantal soorten Engelse kaas vinden, die wij met zorg voor u hebben uitgezocht. Door uw bestelling te plaatsen, kunt u over een paar dagen genieten van de lekkerste Engelse kazen.

Engelse kazen lijken veel op Franse en Nederlandse kazen

Engelse kaas heeft wel wat weg van de Franse kazen. Zo is de Stilton een blauwe kaas die erg lijkt om de blauwe kazen uit Frankrijk. De Engelse kaas Cheddar neigt meer naar de Nederlandse kaas, hoewel de smaak wel onmiskenbaar is. Engelse kaas kunt u gebruiken in de keuken of op een kaasplankje bij een dessertwijn.

Contact

Er valt veel te vertellen en te vragen over Engelse kaas. Bij Kaashuis Tromp kunnen de medewerkers u precies vertellen welke Engelse kaas voor u geschikt is. U kunt ons bellen, maar een mail is ook mogelijk. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.