Franse kaas | Kaashuis Tromp

Franse kaas

Franse kaas is over de hele wereld bekend. Frankrijk is het kaasland bij uitstek. Door het hele land worden kazen gemaakt volgens eeuwenoude recepten. Bij Franse kaas denken we vooral aan Brie en Camembert, maar ook de blauwe kazen als Roquefort is bekend. Franse kaas kunt u op veel verschillende manieren gebruiken. U kunt het eten op broed of stokbrood, maar er zijn ook heerlijke kazen die u in de keuken bij het koken kunt gebruiken. Op onze website kunt u een groot aantal Franse kazen vinden en bestellen.

Er zijn onuitputtelijk veel soorten Franse kaas

Als u fan bent van de Franse kaas, maar u bent nog niet verder gekomen dan de Brie en blauwe kaas, dan moet u echt even op de site kijken. Kies eens voor een heerlijke geitenkaas of laat u verrassen door een kaas van schapenmelk. Door elke keer een andere Franse kaas bij ons te bestellen, leert u de kaascultuur van Frankrijk steeds beter kennen. En wij kunnen u garanderen dat u zult genieten. Wacht niet af en bestel vandaag nog een lekkere Franse kaas. Binnenkort zit u met een lekker wijntje en een kaasje te genieten van een heerlijke zomeravond.

Contact

De medewerkers van Kaashuis Tromp zijn gek op kaas en dus ook op Franse kaas. U kunt ze alles vragen en ze weten veel te vertellen over Franse kaas. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.