Franse wijn | Kaashuis Tromp

Franse wijn

Franse wijn is wijn zoals wijn bedoeld is. Elke wijngebied maakt een heerlijke eigen wijn en het klimaat zorgt ervoor dat de druiven goed kunnen groeien. Of u nu een lekkere Bordeaux drinkt, of een verfrissende witte wijn uit de Elzas, alle wijnen worden met zorg en vakmanschap gemaakt. En vergeet ook de Champagne niet. Een Franse wijn die gebruikt wordt bij speciale gelegenheden. De Franse wijn wordt overal op de wereld gekopieerd, maar de echter wijn komt nog altijd uit Frankrijk. Wij hebben ons best gedaan om heerlijke Franse wijnen voor u te verzamelen. Op onze site kunt u zien wat we voor u in de aanbieding hebben.

Franse wijn, voor elk wat wils

De Franse wijn komt in alle gedaanten voor. Een heerlijke stevige Merlot of een lekkere Rosé, alles is mogelijk in wijnland nummer 1. Bekijk van te voren voor welke gelegenheid u een goede wijn wilt kopen en zoek er daarna een goede Franse wijn bij. Wilt u ’s avonds nog even genieten, dan is een mooie rode wijn natuurlijk een uitkomst. Een borreltje op een warme namiddag? Kies voor een koude Rosé of koele witte wijn. Heeft u iets te vieren? Kies dan de Franse wijn die het meest wordt gedronken op feestelijke gelegenheden, de Champagne.

Contact

Soms is het moeilijk om de juiste wijn te vinden. Bij Kaashuis Tromp vinden we het een uitdaging om u zo te informeren, dat u de juiste Franse wijn kunt kiezen. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.