Kaas minder zout | Kaashuis Tromp

Kaas minder zout

Kaas dat minder zout bevat, hoeft niet in te leveren op smaak. Dat bewijzen onze zoutarme kazen. Zout geeft smaak aan producten, maar een teveel aan zout is niet goed voor het menselijk lichaam. Door kaas met minder zout te maken, zorgen de producenten van onze kazen ervoor, dat u wel van die heerlijke kaassmaak kunt genieten, zonder dat u teveel zout binnen krijgt. De kazen die wij op trompkaaswebshop.nl aanbieden, zijn allemaal door ons geselecteerd en getest. Als wij aangeven dat een kaas minder zout bevat, dan garanderen wij u dat dat ook zo is.

De echte smaak van kaas met minder zout

Als u zich aan een zoutarm dieet moet houden, wilt u niet inleveren op de smaak. Onze kaas met minder zout zal u laten genieten van de heerlijke volle kaassmaak die u gewend bent. Door kaas met minder zout te verkopen, hopen wij een stukje bij te dragen aan de volksgezondheid, want minder zout is goed voor elk persoon. Dat wij bij kaas dat minder zout bevat, niet willen inleveren op smaak, spreekt voor zich.

Contact

Onze kaas met minder zout doet u vergeten dat er minder zout gebruikt is bij de bereiding. Bij Kaashuis Tromp vinden wij het van het grootste belang dat u kunt genieten van lekkere kaasjes en daar wordt onze kaas met minder zout ook op geselecteerd. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.