Noorse kaas | Kaashuis Tromp

Noorse kaas

Noorse kaas wordt bijna niet verkocht in ons land. Toch zijn er mensen die in Noorwegen kennis hebben gemaakt met typische soorten Noorse kaas, zoals Brunost en Geitost. Geitost betekent letterlijk geitenkaas en lijkt ook een beetje op de kaas zoals wij die kennen. Brunost is een bruine kaas die gemaakt wordt van koemelk en geitenmelk. Deze kaas heeft een wat zoetige smaak. Er zijn mensen die het heerlijk vinden, maar er zijn er ook die er niks van moeten hebben. Op onze site kunt u een paar soorten Noorse kaas vinden en bestellen.

Noorse kaas is voor de fijnproever

Als u eens wat anders wilt, moet u een heerlijke Noorse kaas bij ons bestellen. Het smaakt anders dan alle andere kazen die u tot nu toe geproefd heeft. Dat komt omdat de Noorse kaas wat zoeter is dan andere kazen. Heerlijk op brood of, zoals de Noren de kaas eten, op toast. Bestel bij ons een lekkere Noorse kaas en u zult versteld staan van de lekkere smaak. Veel mensen nemen een groot aantal kazen mee naar huis, als ze in Noorwegen op vakantie zijn geweest. Gelukkig voor hen kunnen ze de kazen uit Noorwegen ook bij ons bestellen.

Contact

Het kopen van Noorse kaas vraagt om een goede begeleiding en een deskundig advies. Bij Kaashuis Tromp vinden we het leuk om u te helpen als het gaat om het zoeken naar de juiste Noorse kaas. Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch of per email bereiken via onze contactpagina.